Texts

Tots necessitem uns drets, una llibertat i uns deures a seguir

dilluns, 11 d’abril del 2011

Opinions Crèdit de Síntesi

Joan Viñolas


El que espero sobre aquest crèdit de síntesi és un extens i variat treball envers un aspecte tant important com són els drets humans.
Crec que, per l'horari que he pogut veure, hi han moltes activitats i variades que farà un crèdit de síntesi molt més amè i entretingut que l'anterior.
Jo el començo amb molta il·lusió i espero també acabar-lo amb moltes ganes i havent quedat satisfet de totes les activitats realitzades en aquest període de 5 dies.
Ja tinc moltes ganes de poder anar a veure el parlament; crec que aquesta sortida agradarà a la majoria de gent.



_____________________________


Gerard Nierga



-Què és el que esperem del crèdit de síntesis de 4t d'ESO?

Sincerament, entrem en una setmana especial, diferenciada a la de la resta de setmanes de l'any. Durant aquests cinc dies escolars, s'amaga tot un crèdit que anomenem de síntesi, Jocs olímpics, cinema i l'aigua són els que ja hem realitzat. Aquest any jo som els més veretans i se'ns presenta l'oportunitat de gaudir d'un crèdit sobre els drets humans.
Podrem disfrutar de xerrades, coloquis, confernències i diverses activitats relacionades. Les quals esperem treballar amb ganes i molt d'interés.



_____________________________

Joan Pau

El que espero d'aquest crèdit de síntesi sobre els drets humans és coneixer el valor de la vida humana, el dret i la llibertat de les persones, i que sens doni a coneixer part de les injustícies que hi ha al món.




_____________________________


Miquel Dutras


El que espero sobre aquest crèdit que va sobre dels drets humans, és aconseguir canviar la manera de pensar sobre els esforços de la nació en països com Àfrica, les guerres, països subdesenvolupats i l’ajuda que necessitem per aconseguir un món igual per a tothom, amb drets i benestar general. 



1 comentari:

  1. M'encanta veure la il·lusió que hi poseu tots. Espero de tot cor que no us decepcionarem i que aquests dies siguin dels que més recordeu de la vostra estada a Bell-lloc. Enhorabona pel bloc, que és sensacionat. M'encanta que hàgiu posat els links dels blocs dels vostres companys. Això és tenir generositat i sentit comú a l'hora.

    ResponElimina